Maksut

Seuran jäsen- ja harjoittelumaksut

Holvi Pankki
FI72 7997 7993 7911 49

Viestikenttään maksua koskevan henkilön nimi, laji ja maksun tarkoitus, esimerkiksi

  • ”Erkki Esimerkki / Aikido harjoitusmaksut”
  • ”Hannu Harjoittelija / Aikido pukutilaus”
  • ”Leena Leikkaus / Iaido tarviketilaus”

Seigikain maksuja voi maksaa myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredillä, E-passilla ja useimmilla muilla liikuntaeduilla

Jäsen-ja harjoittelumaksuja kerätään kahdesti vuodessa. Maksut syys- ja kevätkaudella: 120 € / kausi, eli yhteensä 240€ / vuosi. Kevätkauden maksut kerätään tammikuussa ja syyskauden maksut elokuussa.

Harvemmin harjoitteleville 10 kerran kortti 60€, voimassa 6 kk maksusta. Seuranta dojon kävijätaulussa.

Johonkin toiseen aikidoseuraan kuuluva harjoittelija voi osallistua yhteen harjoitukseen viikossa alennetulla 40€ kausimaksulla. Tarvittaessa on todistettava maksut toiseen seuraan. Mikäli harjoittelet Seigikaissa enemmän niin maksut ylläolevan mukaan.

Tampereen Aikidoseura Nozomin kanssa on sovittu että jäsenet voivat harjoitella vierailuluontoisesti ristiin Nozomin ja Seigikain välillä. Maksimissaan kerran viikossa, jos määrä on säännöllisesti enemmän tulee maksaa molempien seurojen normaalit maksut.

Huolehdithan maksuista oma-aloitteisesti. Seura erillisiä lähetä laskuja, mutta muistutamme kyllä maksujen maksamisesta…

Maksuja valvotaan dojon kävijätaulukon avulla.

Aikidolisenssi

Aikidolisenssi on Suomen Aikidoliiton välittämä lisenssi, joka koostuu itse lisenssistä että lisenssivakuutuksesta, joka kattaa harjoituksissa ja leireillä sattuneiden vammojen hoitokulut. Vakuutusosa on huomattavan edullinen tapa turvata oma hoito, sillä useimmat vakuutukset eivät kata kamppailulajeissa sattuneita tapaturmia. Aikidolisenssin saa myös pelkän lisenssiosan hinnalla, jos hakijalla on voimassa kamppailulajit kattava vakuutus.

Itse lisenssiosa on oltava voimassa graduointeihin ja liiton järjestämiin tapahtumiin (esimerkiksi tasoleirit) osallistuessa. Seigikailla tämä tarkistetaan ennen graduointeja, ja asiasta kerrotaan graduoijille, mutta viimekädessä lisenssin hankkiminen on harjoittelijan omalla vastuulla.

Lisenssistä saa vastikkeeksi myös kerran tai kaksi vuodessa Aikido-lehden kotiin toimitettuna.

Lue lisää lisenssin hakemisesta Aikidoliiton sivuilta.

Seuran kannatusmaksu

Seigikain vapaaehtoinen kannatusmaksu: 40€
Maksuvälineenä käy myös liikunta- ja kulttuurisetelit.