Seuratiedote 12/2015

Tässä jäsentiedotteessa:

– Joulunajan harjoitusajoista
– Aikidoliiton lisenssimuutoksista
– Osallistujat.com -mainostus

Joulunajan harjoitukset
==================

Joulun ja uudenvuoden ympäristössä on Nääshallissa paljon pyhistä johtuvia vuoronperuutuksia. Mellä harjoitukset menevät näin:

Ma 21.12. 10.30 – 11.30 (ilmoittautuminen osallistujat.comissa)
Ma 21.12. 17.00 – 18.30
Ti 22.12. 18.30 – 20.00
Ma 28.12. 10.30 – 11.30 (ilmoittautuminen osallistujat.comissa)
Ti 29.12. 18.30 – 20.00
La 2.1. 11.30 – 13.00
Ti 5.1. 18.30 – 20.00
To 7.1. 17.00 – 18.30

Aikidoliiton lisenssimuutos
====================

Aikidoliiton hallitus on päättänyt muuttaa aikidolisenssin pakolliseksi jokaiselle liiton palveluita käyttävälle. Aiemmin lisenssi on ollut pakollinen vain osallistuessa liiton järjestämiin tapahtumiin, mutta vuoden 2016 alusta lisenssi on pakollinen myös esimerkiksi seurojen kyu-graduointien kirjaamisia varten.

Tähdennettäköön, että lisenssissä mukana tuleva vakuutus on kamppailulajivakuutukseksi erittäin huokea, eikä samaan hintaan varmasti ainakaan yksityishenkilönä tule yhtä kattavaa vakuutusta saamaan mistään vakuutusyhtiöstä. Jo tämän vuoksi liiton lisenssi on erittäin suositeltava.

Lisätietoa lisenssistä saa Seigikain ohjaajilta ja liiton sivuilta www.aikidoliitto.fi/lisenssi

Osallistujat.com -mainos
===================

Seigikaissa ollaan nyt noin vuoden verran kokeiltu osallistujat.com -verkkopalvelun käyttöä harjoituksiin ilmoittautumisessa sekä reenikavereiden ja erillisten harjoitusvuorojen löytämisessä. Osa jäsenistä käyttääkin palvelua ahkerasti ja nyt toivoisimme vielä useamman ottavan sen käyttöön.

Pääosin Osallistujien käyttö on edelleen vapaaehtoista (poislukien maanantaiaamun harjoitus), mutta sen käyttö auttaa myös ohjaajia suunnittelemaan harjoituksia ilmoittautuneiden osaamistasoon nähden. Palvelu on myös ilmainen eikä sieltä tule mainospostia!

Ohjeet:

Liittymisohje

a.) Jos et ole vielä rekisteröitynytosallistujat.comiin toimi tämän ohjeen mukaisesti
– Mene sivulle osallistujat.com
– Paina nappia Liity joukkueeseesi kohdan Harrastajat alla
– Syötä tähän tietosi. Muista syöttää oikea sähköpostiosoitteesi, jotta voimme käyttää Osallistujat.comin postilistaa. Voit painaa Näytä apuja linkkiä, jolloin näet eri kohtiin syötettäviin tietoihin liittyviä vinkkejä.
– Onnistuneen rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään
– Kirjautumisen jälkeen näet linkit Liity olemassa olevaan joukkueeseen. Paina tästä.
– Hae seuraavaksi joukkueemme syöttämällä joukkueemme nimi Seigikai ry ja valitse listasta meidän joukkue
– Jotta kuka tahansa ei voisi liittyä joukkueeseemme, lopullisen liittymisen tehdäksesi täytyy sinun syöttää joukkueemme varmistussalasana vielä. Tämä on kinonagare. Nyt Liity linkkiä klikkaamalla pääset liittymään joukkueeseemme.

b.) Jos olet jo rekisteröitynyt osallistujat.comiin toimi tämän ohjeen mukaisesti:
– Kirjaudu sisään
– Mene kohtaan Uusi joukkue -> Liity olemassa olevaan joukkueeseen
– Hae seuraavaksi joukkueemme syöttämällä joukkueemme nimi Seigikai ry ja valitse listasta meidän joukkue
– Jotta kuka tahansa ei voisi liittyä joukkueeseemme, lopullisen liittymisen tehdäksesi täytyy sinun syöttää joukkueemme varmistussalasana vielä. Tämä on kinonagare. Nyt Liity linkkiä klikkaamalla pääset liittymään joukkueeseemme.

Tapahtumiin ilmoittautumisohje
– Aina kun kirjaudut osallistujat.comiin, näet meidän aikataulumme kalenterina. Tapahtuman kohdalla lukee oletko ilmoittautunut Kyllä, En tiedä vai Ei vaihtoehdolla tapahtumaan. Voit tätä muuttaa painamalla Muuta linkkiä ja valitsemalla sopivan vaihtoehdon. Voit myös liittää viestin ilmoittautumiseesi.
– Muut tapahtumiin tulijat näet painamalla Tulossa linkkiä.
– Jos painat tapahtuman otsikkoa. Eli sitä missä on värikäs tausta, niin näet sekä ilmoittautuneet, että mahdollisuuden ilmoittautua.