Kesän tapahtumia ja menoja

Kesän aikana sattuu ja tapahtuu:  Aikidoliiton kesäleiri Sastamalassa (23.-27.7.), Seigikain kesäpäivä Hatanpäällä (9.8.) ja Hämeenpuiston puistofiestaan osallistuminen (10.8.). Näistä lisää alla.

Aikidoliiton kesäleiri 23. – 27.7.

Liiton kesäleiri pidetään tänä vuonna Sastamalassa, Sylvään koululla (aivan keskustan tuntumassa), vetäjänä Kazuo Igarashi-shihan (7.dan). Koska leiri järjestetään näin lähellä Tamperetta, on osallistuminen aivan älyttömän helppoa. Kaikki kynnelle kykenevät kokemusmäärästä riippumatta mukaan! Huomatkaa kuitenkin, että Aikidoliitto vaatii kaikilta osallistujilta voimassaolevaa aikidolisenssiä. Lisätietoja tapahtumasta Sastamala Aikikain leirisivuilta.

Seigikain kesäleiri Hatanpään Arboretum-puistossa 9.8.

Seigikai viettää tänäkin vuonna perinteisen kesäpäivän aseharjoitusten parissa Arboretum-puistossa 9.8. Harjoitukset 10-12 ja 13-15. Välissä nautitaan eväitä joko omasta kassista tai kesäkahvilasta. Ota oma jo ja bokken mukaan, jos sellaiset on, vaikka seurankin puolesta mukana on aseita. Harjoiteltavat asiat valitaan paikallaolevien taitojen ja mielitekojen mukaan.

Puistofiesta Hämeenpuistossa 10.8.

Heti seuraavana päivänä Seigikai osallistuu Hämeenpuiston Puistofiestaan. Seigikai on mukana jo neljättä kertaa, eli eräänlainen perinne tämäkin. Tuodaan paikalle tatamit, harjoitellaan, pyöritetään Aikido/Iaido-infotiskiä ja hengaillaan viettäen toivottavasti kaunista kesäpäivää. Kaikki seuralaiset ovat toivottuja harjoittelijoita. Ja vaikkei itse reenailu kiinnostaisi niin kannattaa silti tulla moikkaamaan. Tapahtuman pyörii klo 11-16, ja yleensä olemme tulleet noin tuntia aiemmin pistämään puljua pystyyn.

Fiiliksiä edellisvuosien kesäleireihin ja puistofiestoihin Seigikain kuvagalleriassa.