Aikidon tutustumisviikko 26.1. – 1.2.2015

Onko uudenvuodenlupaukset uudesta paremmasta elämästä vielä muistissa? Seigikai tarjoaa nyt mahdollisuuden aloittaa elämänmittainen mielenkiintoinen polku aikidon parissa.

Ai miksikö juuri aikido? Aikido on japanilainen kamppailulaji, jossa vastustajan hyökkäykset torjutaan rauhanomaisesti ja satuttamatta. Koska tarkoitus on käyttää vastustajan liike-energiaa hyödyksi, sopii laji hyvin myös naisille.

Aikidossa ei kilpailla, joten suurimmat onnistumiset tulevat omien taitojen kasvattamisen ja oppimisen kautta. Meidän harjoituksissamme keskitytään, rauhoitutaan, tutustutaan omaan kehoon ja mieleen, kasvatetaan sivussa vähän kuntoa ja itsevarmuuttakin.

Seigikain aikidoharjoituksiin voi tulla koska vain, mutta tammikuun vikalla viikolla, eli 26.1. – 1.2 järjestetyt harjoitukset on suunniteltu vasta-aloittajia silmälläpitäen.

Seigikain aikidoharjoitukset sopivat kaikille 15 vuotta täyttäneille miehille ja naisille.

Aloittamiseen ei tarvita aiempaa kamppailukokemusta, hyvää kuntoa eikä erityisiä varusteita, t-paita ja verkkarit riittävät alkuun. Lue lisää harjoittelun aloittamisesta ja tarkasta harjoitusajat ja paikka.