Maksut

Seuran jäsen- ja harjoittelumaksut

S-Pankki
FI37 3636 3010 5833 26
Viestikenttään maksua koskevan henkilön nimi, laji ja maksun tarkoitus, esimerkiksi
  • ”Erkki Esimerkki / Aikido harjoitusmaksut”
  • ”Hannu Harjoittelija / Aikido pukutilaus”
  • ”Leena Leikkaus / Iaido tarviketilaus”
Seigikain maksuja voi maksaa myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, luottokunnan Virikeseteleillä, Herukka palveluseteleillä, Sporttipassilla ja TYKY-kuntoseteleillä.
Jäsen-ja harjoittelumaksuja kerätään kahdesti vuodessa. Maksut syys- ja kevätkaudella: 80 € / kausi, eli yhteensä 160€ / vuosi. Syyskauden maksut kerätään yleensä syys-lokakuun aikana, kevään maksut tammi-helmikuussa. Johonkin toiseen aikidoseuraan kuuluva harjoittelija voi osallistua yhteen harjoitukseen viikossa alennetulla 40€ kausimaksulla. Tarvittaessa on todistettava maksut toiseen seuraan. Mikäli harjoittelet Seigikaissa enemmän niin maksut ylläolevan mukaan.

Aikidolisenssi

Aikidolisenssi on Suomen Aikidoliiton välittämä lisenssi, joka koostuu itse lisenssistä että lisenssivakuutuksesta, joka kattaa harjoituksissa ja leireillä sattuneiden vammojen hoitokulut. Vakuutusosa on huomattavan edullinen tapa turvata oma hoito, sillä useimmat vakuutukset eivät kata kamppailulajeissa sattuneita tapaturmia. Aikidolisenssin saa myös pelkän lisenssiosan hinnalla, jos hakijalla on voimassa kamppailulajit kattava vakuutus.

Itse lisenssiosa on oltava voimassa graduointeihin ja liiton järjestämiin tapahtumiin (esimerkiksi tasoleirit) osallistuessa. Seigikailla tämä tarkistetaan ennen graduointeja, ja asiasta kerrotaan graduoijille, mutta viimekädessä lisenssin hankkiminen on harjoittelijan omalla vastuulla.

Lisenssistä saa vastikkeeksi kerran tai kaksi vuodessa Aikido-lehden kotiin toimitettuna.

Lue lisää lisenssin hakemisesta Aikidoliiton sivuilta.

Seuran kannatusmaksu

Seigikain vapaaehtoinen kannatusmaksu: 40€
Maksuvälineenä käy myös liikunta- ja kulttuurisetelit.